Piémontaise saláta recept
A piémontaise saláta  recept elkészítése
Hozzávalók 4 személyre

  • 6 darab burgonya
  • 150 gramm zöldborsó
  • 2 darab sárgarépa
  • 2 darab virsli
          A szószhoz
  • 4 evõkanál majonéz
  • 2 kávéskanál dijoni mustár
 A recept elkészítése

A burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk , majd kockákra szeleteljük.
Hozzáadjuk a zöldborsót és kevés vízben  megpároljuk kb. 30 percig.
Avirslit forró vizben megfõzzük kb.15 perc, majd karikákra szeleteljük.
A zöldségeket és a virslit egy salátatálban összekeverjük.
A majonézt a mustárral habverõvel összekeverjük,megsózzuk,meg borsozzuk,majd beleöntjük a zöldségestálba és alaposan összekeverjük.
Hidegen tálaljuk.

Hasonló receptek:
Márványsajtos krumplisaláta

 

             Saláta recept képek